Informatiebijeenkomsten over zonnedaken

Energiecoöperatie Eendracht Energie is bezig met de realisatie van collectieve zonnedaken, waarbij bewoners en ondernemers direct profiteren van een korting op hun energierekening. Naast het financiële voordeel voor deelnemers werken we hiermee samen aan een duurzame toekomst voor de regio. Bewoners en ondernemers kunnen deelnemen als zij in een bepaald postcodegebied wonen: 9901, 9902, 9903, 9932, 9937, 9625 of 9629.

De opgewekte groene stroom wordt verkocht aan de Energie VanOns. Energie VanOns is de coöperatieve energieleverancier van de Noordelijke energiecoöperaties en in november 2018 gekozen tot de groenste energieleverancier van Nederland. Zij ondersteunen bovendien Energiecoöperaties door jaarlijks een bijdrage van € 75,00 per lid terug te geven aan de coöperatie wat weer kan worden gebruikt voor andere projecten.

Voor meer informatie en het beantwoorden van vragen organiseert de coöperatie een aantal bijeenkomsten. Op zaterdag 16 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur is men aanwezig in de Albert Heijn aan het Overdiep in Appingedam. Daarnaast wordt er op dinsdag 19 februari van 19.30 tot 21.30 een inloopavond georganiseerd in het ASWA-gebouw in Appingedam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *