Stilte voor de storm

Na de oprichting van de stadscoöperatie hebben we niet stil gezeten! Achter de schermen is door alle vrijwilligers hard gewerkt aan het opbouwen van de basis: een goede fundering voor alles wat komen gaat. Binnenkort gaan we van start met de ledencampagne en we hopen natuurlijk dat u ook mee wilt doen. Naast de basis is ook gewerkt aan de eerste energie-initiatieven. Zo werken we samen met de VvE Middenschip op het Overdiep (boven de Albert Heijn) om bovenop het gebouw een groot zonnedak te realiseren. Daarnaast zijn er diverse andere verkennende gesprekken geweest om lokale energieprojecten te ontplooien voor ons allemaal. Want Eendracht is voor elkaar en met elkaar! Samen willen we een bijdrage leveren aan een mooie duurzame toekomst voor de regio Appingedam en Delfzijl.

Waar we ook aan hebben gewerkt is de uitstraling van de stadscoöperatie. We zijn trots op het logo dat is ontworpen. Op dit moment bouwen we aan de definitieve website op basis van die uitstraling. Houdt het dus in de gaten, binnenkort laten we meer zien!

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over het lidmaatschap of de initiatieven? Mail ons via info@eendrachtduurzaam.nl.

SaveSave

SaveSave

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.